Størrelsesguide

Vi anbefaler at, du vælger din normale størrelse. Ligger du mellem to størrelse, kan du bruge vores størrelseguide for hvert produkt til at guide dig i at vælge den bedste størrelse til dig. 

Mange af vores styles har forskellige fitting. Herunder finder du overordnet størrelseguide for Anine Bing & Ragdoll LA. 

For mærket: EMM Copenhagen finder du en konkret størrelseguide for hvert produkt. 

Hvis du har brug for ydeligere vejledning, er du velkommen til at kontakt vores kundeservice i tlf eller mail - så vil vi prøve så godt som muligt at vejlede dig.

Anine Bing

Størrelseguide til overdele

Anine Bings overdele: T-shirt og sweater har som udgangspunkt relaxed/oversized fitting - derfor anbefaler vi at man vælger sin normale størrelse. Men såfremt, at man ikke ønsker at relaxed/oversized fitting anbefaler vi at man går ned i størrelse i Anine Bing overdele. 

Dette gælder ikke for Anine Bing Toppe - da de ofte sidder anderledes. 

Kig også på produkt beskrivelse, da hvert enkelte produkt også har en kort størrelseguide. 

Størrelseguide til Underdele

RAGDOLL LA

Alle Ragdoll LA styles kan bæres både loose eller tight - afhængige af hvad for et look du er efter og hvad for en styles du kigger på. Alle model billeder fra Ragdoll LA har størrelse S på. For hvert enkelte produkter ville der også står mål på modellen og mål på selve produktet modellen har på.