Returnering og ombytning

Gratis ombytning og nem retur! 
VIGTIGT: LÆS DETTE FØR DU SENDER EN VARE RETUR TIL OMBYTNING ELLER REKLAMATION.

Kontakt os, hvis du i tvivl om noget i forhold til at sende varer retur. 
Vi anbefaler, at du ALTID sender med GLS. Vi oplever desværre ofte, at pakker med PostDanmark aldrig kommer til omdeling. Og vi har ikke mulighed for at afhente pakker på posthuset. Derfor opfordrer vi alle til at benytte sig af vores GLS-aftale for hurtig behandling af din returpakke.

Returnering og ombytning

Ønskes en vare returneret, skal dette ske inden 14 dage fra modtagelsen af pakken. Det er vigtigt, at du udfylder retursedlen og lægger i pakken. Ønsker du pengene retur inden for de 14 dage, og opfylder varen alle krav, så tilbageføres beløbet til samme betalingskort, som ordren blev købt med. Penge kan kun udbetales til den person, som har oprettet ordren. Du får ikke fragten retur.
Vi anbefaler, at du køber fragten gennem pakkelabels her på siden, så er du sikker på, at pakken kommer hurtigt og sikkert frem. Kunden betaler for omkostninger til returnering af varen til os. Du kan få varernes værdi retur, men ikke fragtomkostninger. Varen skal være i original stand for at få pengene retur. Læs om varens stand længere nede.
 

Ombytning

Ønsker du derimod at bytte til en anden vare, så betaler vi fragten både for at sende varen retur, og for den nye vare der byttes til. Her skal retursedlen også udfyldes, hvorefter du sender en mail til info@dressit.dk, så sender vi en fragtlabel til dig.

Sådan returnerer/bytter du en vare

Retur:

Print retursedlen og udfyld denne, køb fragten online på vores side - du finder link til både fragt og returseddel nederst på denne side. Læg sedlen med i pakken - husk at indpakning og label skal være indtakt og som da du modtog varen. Vi modtager kun varer sendt direkte til nedenstående adresse. Varer sendt til pakkeboks eller posthus modtages ikke. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, alt efter fragtmetoden. Vi anbefaler at du ALTID sender med GLS. 
Bemærk behandlingstiden kan vare op til en uge. Når vi har modtaget din returvare, vil vi behandle denne hurtigst muligt, når vi har sikret os at varen opfylder kravene for retur og ombytning.
Skal du have penge retur kan dette tage op til 4 bankdage før du kan se dem på din konto.
Ombytning
Print retursedlen og udfyld denne, send os en mail om, at du ønsker at ombytte en vare samt dit ordrenummer, så sender vi en fragtlabel til dig.
 
1. Hent din returseddel her
2. Hent returlabel her
Hvis du sender pakken fra et land udenfor EU, er det vigtigt, at du skriver vores CVR-nummer  38906828 uden på pakken samt noterer, at det er returvarer. Ellers bliver pakken pålagt told og vil blive returneret til dig af det danske toldvæsen.

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshop og lignende. Alt skal leveres på vores adresse:
Dressit
ATT: RETUR
Zinnsgade 3 kldr
2100 København Ø
Danmark
info@dressit.dk

Varens stand

Du kan prøve varen på samme måde, som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning og tagget må ikke være fjernet eller gået i stykker. Er varen ikke i original stand, kan pengene ikke returneres.

Varen må ikke:

  • Være brugt, men kun prøvet som i fysisk butik
  • Må ikke lugte af sved, vaskemiddel, røg mm.
  • Tagget må ikke være taget af eller ødelagt
  • Der må ikke være hunde/katte hår eller lignende
  • Der må ikke være huller eller andet slid, der viser, at varen har være i brug
  • Sko må ikke være prøvet eller gået med udendørs

Ovenstående gælder kun salg til personkunder foretaget online på www.dressit.dk

Reklamation: 

Ved reklamation læse her 

Kontakt os
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@dressit.dk.