Vi foretager i øjeblikket opdateringer på vores site. Beklager på forhånd ulejligheden.

Returnering

DET ER VIGTIGT DU LÆSER DETTE FØR DU SENDER EN VARE TIL RETURNERING, OMBYTNING ELLER REKLAMATION.
- Er du i tvivl om noget i forhold til at sende vare retur, så kontakt os endelig.
Returnering og bytning
Ønskes en varer returneret skal dette ske inden 14 dage fra modtagelsen af pakken. Det er vigtigt at du udfylder retursedlen og ligger ved, inden du sender din vare retur. Ønsker du pengene retur inden for de 14 dage, og opfylder varen alle krav, så tilbageføres beløbet til samme betalingskort, som ordren blev købt med. Penge kan kun udbetales til den person, som har lavet ordren. Du får ikke fragten retur. Vi anbefaler du køber fragten gennem pakkelabels her på siden, på den måde er du sikker på at pakken kommer hurtigt og sikkert frem. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varen til os. Du kan få varernes værdi retur, men ikke fragtomkostninger. Varen skal være i original stand for at få pengene retur. Læs om varens stand længere nede.
Ombytning
Ønsker du derimod at bytte din vare til anden vare, så betaler vi fragten både for at sende varen retur, og få den nye vare der ønskes at bytte til. Her skal retursedlen også udfyldes, hvorefter du sender en mail til info@dressit.dk og vi vil sende dig en fragt label.
 
Sådan returnerer/bytter du en vare

Retur:

Print retursedlen og udfyld denne, køb fragten online på vores side - du finder link til både fragt og returseddel nederst på siden. Lig sedlen med i pakken - husk indpakning og label skal være indtakt og som da du modtog varen. Vi modtager kun varer sendt direkte til nedenstående adresse. Vare sendt til pakkeboks eller posthus modtages ikke. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, alt efter hvilken fragtmetode, du har sendt varerne med.

Ombytning
Print retursedlen og udfyld denne, send og en mail om at du ønsker at ombytte en vare og dit ordre nr. og vi vil derefter sende dig en fragtlabel.
1. Hent din returseddel her
2. Hent returlabel her

Hvis du sender pakken fra et land udenfor EU er det vigtigt, at du skriver vores CVR nummer 
38906828 udenpå pakken, samt noterer at det er retur-varer. Ellers bliver pakken pålagt told og vil blive returneret til dig af det danske toldvæsen.

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshop o.ling. Alt skal leveres på vores adresse.  
Dressit
ATT: RETUR
Zinnsgade 3
2100 København Ø
Danmark
retur@dressit.dk

Varens stand
Du kan prøve varen på samme måde, som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning og tagget må ikke være taget af eller gået i stykker. Er varen ikke i original stand kan pengene ikke returneres.

Varen må ikke:
- Være brugt, men kun prøvet som i fysisk butik
- Må ikke lugte af sved, vaskemiddel, røg mm.
- Tagget må ikke være taget af eller ødelagt
- Der må ikke være hunde/katte hår eller hår fra andre dyr
- Der må ikke være huller eller andet slid der visser at varen har være i brug
- Sko må ikke være prøvet eller gået med udenfor

Ovenstående gælder kun salg til personkunder foretaget online på www.dressit.dk

Kontakt os
Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os hele døgnet på e-mail til info@dressit.dk