Hvem er vi

Dressit forhandler nogle af de populæreste brands fra både Danmark, Los Angeles og Frankrig. Hos os finder du altid de nyeste trends og tendenser med nyheder på shoppen hver uge. Vi inspirerer til styling og nye måder at mikse outfittet.

Udvalget hos Dressit er stort og her finder du både det cool hverdagslook og det festlige outfit. Vi gør os umage med at håndplukke hvert enkelt piece, så alt kan styles til det perfekte outfit. Hos Dressit finder du desuden specielle accessories fra Paris, bl.a. smukke hårbøjler, tasker og smykker.

Dressit består af et lille dynamisk team, som alle har fingeren på pulsen. Alle har vi arbejdet med mode og styling gennem mange år samt stylet utallige tv-shows og -serier på dansk tv. Vi er altid først, når det kommer til nyeste tendenser inden for mode og styling. På Dressit's Instagram og Facebook finder du altid inspiration til styling og nye ideer til dine outfits.

Dressit lægger stor vægt på kundens oplevelse, når der handles hos os. Vores fornemmeste opgave er at give kunden den bedste service. Tryghed for vores kunder er vigtigt for os. Vores kundeservice står altid klar til at svare på spørgsmål både på telefon og e-mail.

Venlig Hilsen, Team Dressit - Shop med ViaBill - 4,8 ud af 5 på trustpilot