Ofte Stillede Spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål. Ønsker du at kontakte os på mail så er du velkommen til det. Send os en mail på info@dressit.dk

Hvordan kontakter jeg jer?
Du kan altid kontakte og på mail info@dressit.dk Vi svare mails hver dag fra 10-15
Har du hurtige spørgsmål modtager vi meget gerne beskeder på facebook chat eller instagram mail, så kan vi hurtig svare på dine spørgsmål. 

Snart kan du også ringe til os!

Hvornår kan jeg forvente at modtage mine vare?
Vi pakker ordre alle hverdage mellem 9-12. Bestiller du dine vare før 12, bliver din pakke sendt afsted samme dag, og du kan regne med at modtage din pakke dagen efter. Vær opmærksom på at der af og til kan gå mere end en dag, da GLS kan have travlt også. Bestiller du efter 12 kan vi ikke love at din pakke er afsted samme dag, men vi vil gøre vores allerbedste. 

Hvordan ombytter jeg til en anden størrelse?
Du kan altid ombytte til anden størrelse inden for de 14 dage fra modtagelsen af din pakke. Hos Dressit tilbyder vi gratis ombytning. Derfor skal du sende os en mail før du sender varen til os, så vi kan maile dig en GLS label til forsendelsen. Under returnering, i menuen på forsiden, finder du den label du skal udfylde, og skrive hvilken størrelse du ønsker at bytte til.

Hvad gør jeg med en reklamation?
Der er altid 2 års reklamationsret på varerne. Du skal printe og udfylde returformularen under returnering i menuen på forsiden. Der udfylder du hvad du ønsker. Du får IKKE en mail når vi modtager din reklamation, men så snart den er behandlet vil du få besked fra os. Vi behandler din reklamation inden for 7 dage.

Hvordan returnere jeg og får mine penge retur?
Ønsker du dine penge retur, skal du blot printe og udfylde returformularen i menuen på forsiden, og sende den med det du ønsker at returnere. Bemærk der kan gå op til 7 dage, før du modtager dine penge retur. Vi behandler alle retur mandag og torsdag.

Hvor lang tid går der før jeg får min ombyttede vare? 
Vi sender dig en GLS label, og når du har afleveret den er GLS som regel 1-2 hverdage om at levere den til os. Så snart vi modtager pakken får vi behandlet din ombytning. Din ombytning vil blive sendt afsted dagen efter vi har modtaget pakken, og du kan forvente 1-2 dages levering fra GLS.

Hvornår får jeg mine penge retur for returvare?
Vi behandler returordre hver mandag og torsdag. Du får ikke en mail fra os når vi har modtaget returvarerne, men så snart dine penge er tilbageført får du en mail med bekræftelse på dette. 

Hvordan er størrelserne?
På produkterne kan du se mål eller beskrivelse på om varen er stor eller lille i størrelsen. Du kan altid kontakte os hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så vil vi altid guide dig.

Hvad er Viabill?
Viabill er en nem måde at handle på, og betale dine vare af i flere bidder. Viabill giver dig en konto hvor du kan shoppe for op til 2000 kr. Beløbet som du bruger, betaler du tilbage til ViaBill i rater. Du vælger selv hvor meget du vil afbetale med hver måned. Hvis du blot holder dig til at handle for max 2000 er ingen renter eller gebyrer.

SÅDAN BETALER DU MED VIABILL

 1. 1. Tilføj dine varer til din indkøbskurv
 2. 2. Gå til betaling
 3. 3. Vælg ViaBill som betalingsform
 4. 4. Følg instruktionerne på skærmen

   BETINGELSER FOR AT BENYTTE VIABILL

   • - Du skal være minimum 18 år
   • - Du skal have dansk CPR nr. og dansk folkeregisteradresse
   • - Du giver ViaBill lov til at kreditvurdere dig, inden de godkender din bestilling 

    SÅDAN FUNGERER VIABILL AFDRAGSORDNING

    Du kan handle for op til 2.000 kr. og afbetale i rater helt og aldeles rente- og gebyrfrit. Det eneste du skal gøre, er at betale dit afdrag fast hver måned (i op til 24 måneder), i overensstemmelse med ViaBill's betingelser. Du har også mulighed for at låne over 2000 kr. op til 20.000 kr. til alm. markedsrenter.

    Har du spørgsmål til ViaBill bedes du rette henvendelse direkte til ViaBill. Dette kan gøres på tlf. nr. 88 826 826.

    Har i en butik?
    Du er altid velkommen til at besøge os i vores showroom efter aftale. Du finder os på Zinnsgade no. 3 2100 København Ø. Du skal blot sende os en mail, så vi kan aftale dag og tid for dit besøg.

    Hvornår trækker i mine penge?
    Ifølge dansk lovgivning trækker shapeit.dk din betaling for varen samme dag, som denne afgår fra lager. 

    Hvilke betalingsformer kan jeg betale med?
    Vi acceptere Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, MobilePay, Viabill og bankoverførsel. 
    Bemærk ved bankoverførsel, skal dette aftale pr. mail - info@dressit.dk